Local Delivery or Free Click and Collect Available

Garden Refurbishment, Belfast

← back to blog

The brief from the client was to redesign the garden to maximise the area available and make it a useable space. They were keen to be able to entertain and enjoy the garden all year round.

The first phase was to clear the site by pruning the current shrubbery and trees and trying to incorporate into the design what was there originally. Then we installed the edging for the shrub beds and wheelbarrowed in 40 tonne of soil due to restricted access. This was used to raise up the lawn and provide soil for the flower beds and vegetable patch. The edging for the path in the woodland area was created from logs already on the site.

The pictures below show the transformation with planting and lawn turf used to create the overall effect.